” The lives of others” (2006) sau ce e un om bun

Conform directivelor partidului comunist est-german, Gerd Weisler e un om bun. Fidel, profesionist desăvârşit, căpitan în Ministerul Securităţii Statului, Weisler e un exemplu de devotament. E rece, calculat şi posedă o minte analitică ce nu îşi are pereche.

Până acum nu a dezamăgit în misiunile care i-au fost încredinţate. Invitaţia la teatru, venită din partea superiorului său direct, Anton Grubitz, nu poate decât să reprezinte un alt moment de excepţie în cariera sa promiţătoare. Până şi Ministrul Culturii e în sală. Piesă pe care o urmăresc cu toţii e una din ultimele lucrări ale unuia dintre cei mai adoraţi artişti est germani, Georg Dreyman, iar rolul principal e deţinut de una dintre cele mai iubite actriţe, Christa-Maria Sieland. E 1984 iar comunismul încă îşi visează dulcea” nirvana” a proletariatului în Berlinul de Est.

Privirile lacome ale unui bărbat dau naştere unei anchete, un triunghi amoros bolnav, naşte un al doilea triunghi intim, între supravegheat şi supraveghetor (…)

Citeste restul articolului pe AcademicLink.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în academic link și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ” The lives of others” (2006) sau ce e un om bun

  1. wish2go zice:

    Unul din cele mai tari filme vazute vreodata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s