Piano Man

E unul dintre puținii artiști americani ce se poate lauda cu faptul că a susținut un concert dincolo de Cortina de Fier, in plina Rusie, in timpul Războiului Rece.Imaginează-ti o mare de oameni care au venit să cânte odată cu tine, fără să-ți știe cuvintele, simțind doar pasiunea pe care ai pus-o în muzică.

joel-billy-509702ce7e5f8 Artistul povestea într-un interviu că, la începutul concertelor sale din Rusia, a putut să observe că lumea nu se ridică deloc din scaunele . A crezut că tot ce investise până atunci în tur,  banii proprii ( căci turul și călătoria au fost făcute pe cont propriu) și contactele cu ambasada Statelor Unite, s-au dus pe apa sâmbetei. Abia după câteva clipe managerul lui i-a arătat zecile de agenți KGB, aduși pentru supravegherea și stingerea oricăror conflicte din partea spectatorilor.

Vocea lui te surprinde. Unde s-ar putea ascunde o furtună, într-un om atât de mic ? Poate doar în spatele ochilor lui albaștri.

A cunoscut succesul cu Piano Man în 1973, de atunci porecla însoțindu-l peste tot.Au urmat apoi Just the way you are, Uptown Girl, We didn’ t start the fire, The river of Dreams.

Reclame
Acest articol a fost publicat în muzica și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s